Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

horror

2009. augusztus 03. 22:13 - Valmont

Kis színes

 

Bor, Mátyás, anti–litera.hu

 

Most kis szünet, mert lesz egy hét tenger, és egyébként is, van egy ötlet, melynek vázlatát, mely novella, szeretném terjedelmesebben kidolgozni, mivel egészen elbűvölt. De amint visszatérek, a kezdemény felkerül, lássuk, él-e...

Addig is, valamit arról, hogy a dolgok csak kiegyenlítődnek. A tavalyi panaszkodásom, http://horrornovellak.blog.hu/2008/10, mely hányatott sorsú Mátyás-novellámról és a litera.hu minősíthetetlen eljárásáról szólt, átfordult vigalomba. Még januárban kezdődött, mikor az inkriminált írást dafke beküldtem a kedvenc pincészetem által kiírt pályázatra, és nyertem is vele egy karton bort. Most pedig íme, megtalálta nyomtatását is, ebben: http://www.vylyan.hu/hirek/203. Szóval összességében: ahol nagy a szükség, közel a megmentő, derűre ború, utolsókból lesznek az elsők. De komolyan. Mindig van ok némi reményre.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horrornovellak.blog.hu/api/trackback/id/tr901286955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
horror
süti beállítások módosítása